Έβερτον: Κάνει ένσταση για την μείωση των 10 βαθμών

Η Έβερτον έκανε και επίσημα ένσταση στην Premier League για την αφαίρεση 10 βαθμών, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Twitter.

Η Έβερτον έκανε ένσταση στην Premier League για την αφαίρεση των 10 βαθμών, με την ελπίδα ότι είτε θα ακυρωθεί η ποινή ή θα μειωθεί που έχει επιβάλει η διοργανώτρια αρχή, με τα αγγλικά μέσα να λένε πως η απόφαση θα έχει βγει πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Με το -10, τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, όσους και η Μπέρνλι που είναι στην τελευταία θέση.

Η ανάρτηση της Έβερτον

Ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις παροτρύνει τους παίκτες του να μην ασχολούνται με ότι γίνεται με την υπόθεση και να συγκεντρωθούν στο να νικάνε παιχνίδια και να μαζεύουν τους απαραίτητους πόντους για να επιβιώσει η ομάδα:

« Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι συνέβει με την υπόθεση και δεν πρέπει να ανησυχούμε για το τι μπορεί να συμβεί. Οι 10 βαθμοί δεν είναι εκεί, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Στόχος μας είναι το να νικάμε παιχνίδια. Αυτός ήταν πάντα και αυτός θα συνεχίσει να είναι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News