Χούλιγκαν: Πολωνοί κάνουν... ιδιαίτερα σε οπαδούς της Κρουζέιρο και της Παλμέιρας!

Εξαγωγή χούλιγκαν της Λεχ Πόζναν και της Λοτζ στη Βραζιλία για να κάνουν οπαδικά σεμινάρια σε Βραζιλιάνους και να τους δείξουν πως στήνονται τα οπαδικά ραντεβού!

Σε άλλο επίπεδο το πήγαν οι Πολωνοί χούλιγκαν, που ίσως είναι οι πρώτοι στον κόσμο που ταξίδεψαν σε άλλη χώρα (και ήπειρο) για να προσφέρουν… σεμινάρια χουλιγκανισμού σε βραζιλιάνους οπαδούς!

Εκπρόσωποι δύο εκ των πλέον πυρηνικών ομάδων χούλιγκαν  από την Πολωνία, οι LPH της Λεχ Πόζναν και οι Uliczni Wojownicy της ΛΚΣ Λοτζ, δέχθηκαν πρόσκληση και ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να κάνουν… ιδιαίτερα πως παλεύουν με τα χέρια δύο ισομερή γκρουπ χούλιγκαν.

Οι Πολωνοί προσφέρουν… τεχνογνωσία για το πως κλείνονται τα οπαδικά ραντεβού, πως συναντιούνται συνήθως  σε δάση ή αγροτικές εκτάσεις και συγκρούονται με γυμνά χέρια και όχι με μαχαίρια ή επικίνδυνα αντικείμενα όπως συνήθως γίνεται στη Βραζιλία.

Οι Πολωνοί έκαναν και μαθήματα πολεμικών τεχνών σε οπαδούς της Κρουζέιρο και της Παλμέιρας, ενώ παραλούθησαν τον αγώνα της Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Μινέιρο.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News