ΠΑΟΚ: Συζήτησεις με Μπεσίκτας για Λιάιτς

Οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Λιάιτς και ο ΠΑΟΚ δίνει στον Σέρβο το συμβόλαιο που θέλει

Ο Αντέμ Λιάιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, κάτι που συνέβη μετά την συζήτηση που είχαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Κυριακής. Με την άμμο στην κλεψίδρα να τελειώνει και τον Σέρβο να μην είναι ελεύθερος καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας, θα έπρεπε να παρθει πρώτα μια εσωτερική απόφαση και ακολούθως να γίνουν τα επόμενα βήματα προς την κατεύθυνση του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Ο Λιάιτς βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Μπεσίκτας καθώς δεν υπολογίζεται, με τους Τούρκους να προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του. Ο Σέρβος έχει λαμβάνει 2,8 εκ. Ευρώ το χρόνο και στη βολοδοσκόπιση που έγινε από τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, η πλευρά του Σέρβου δέχεται να λύσει το σαυμβόλαιο με την Μπεσίκτας με αποζημίωση της τάξης του 50% εφόσον βρει ένα συμβόλαιο που θα του καλύπτει το υπόλοιπο ποσό.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «οκ» για να γίνουν νέες συζητήσεις με την πλευρά Λιάιτς με στόχο την – από την πλευρά του – αποδέσμευσή του από τους πρωταθλητές Τουρκίας και ακολούθως τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει όλα αυτά να γίνουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης, με τον χρόνο να πιέζει, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για «παζάρια» ή αλλαγές απαιτήσεων στο «παρα 1’».

Όλα αυτά έχονται να συμπληρώσουν ένα απίθανο γαϊτανάκι, καθώς ο Λιάιτς είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Σαμπντόρια, την ώρα που ο Τζιοβίνκο είχε αυτοπορταθεί στην ομάδα της Γέβονα ενώ είχε στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Και ενώ υπήρχε ενδεχόμενο ο Λιάιτς να καταλήξει στην Σαμπντόρια και ο ΠΑΟΚ να περιμένει τον Τζιοβίνκο, ο ΠΑΟΚ έκανε  κίνηση για τον Λιάιτς.

Η Σαμπντόρια δεν έχει βγει από το παιχνίδι για Λιάιτς, καθώς εξακολουθεί να είναι σε ανοικτή γραμμή με την Μπεσίκτας, η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο,

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News