Βόλος-Ολυμπιακός: Τα τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό

Απίστευτα πράγματα στο Πανθεσσαλικό και αδιανόητη «σφαγή» του Ολυμπιακού από τη διαιτησία.

Ο Παπαπέτρου και ο Γκορτσίλας έστησαν στον τοίχο τους Πειραιώτες και τους «εκτέλεσαν», αφού εκτός από τα ακυρωθέντα γκολ και την αποβολή του Ρέτσου (και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Βόλου), έκλεισαν τα μάτια σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, στο 22ο λεπτό υπήρξε καθαρό σπρώξιμο από αμυντικό του Βόλου εντός περιοχής σε παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα με μοναδικό σκοπό να γκρεμίσει τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, ο οποίος έχει τον έλεγχο και κατοχή της μπάλας. Δεν δόθηκε η παράβαση ούτε εξετάστηκε η φάση απο το VAR.

Στο 59ο λεπτό αμυντικός του Βόλου εντός περιοχής και έχοντας το χέρι του ψηλά σε μη φυσιολογική θέση, κάνει επαφή με την μπάλα και θα έπρεπε να δωθεί πέναλτι για την ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δεν έγινε, αλλά ξανά εξετάστηκε η φάση ούτε στο VAR!

Τέλος, στο 81ο λεπτό ο παίκτης του Βόλου εντός περιοχής κρατάει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από τον ώμο με μοναδικό σκοπό να τον αποτρέψει από το να διεκδικήσει την μπάλα χωρίς καμία πρόθεση ή δυνατότητα να παίξει την μπάλα. Τον ανέτρεψε καθαρά και είχαμε πάλι τα ίδια. Ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση, όπως και ο Γκορτσίλας στο VAR που έκλεισε ξανά τα μάτια επιδεικτικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News