Ολυμπιακός: Κατατέθηκε το υπόμνημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

eurokinissi
Ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Δημακόπουλος, βρέθηκε στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη και κατέθεσε υπόμνημα σχετικό με τις πρόσφατες καταγγελίες των «ερυθρολεύκων».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν γνωστό ότι δεν θα επισκεπτόταν το γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία τον είχε καλέσει προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει, μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή που εξέδωσαν για το ματς με τον Βόλο και τα όσα συνέβησαν εκεί.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ, Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις των Πειραιωτών στα φλέγοντα ζητήματα του ποδόσφαιρου. Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προφορικώς για όσα περιγράφονται στο υπόμνημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
