Κηφισιά: Κοντά σε Ντέιβιντ Νίλσεν

Ο Δανός Ντέιβιντ Νίλσεν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Κηφισιάς, που έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αναστασίου. Εγινε ραντεβού και με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, αλλά δεν προχώρησε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η Κηφισιά δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία την Τετάρτη. Την ώρα που η ομάδα αγωνίζονταν στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος, φαίνεται ότι η διοίκηση ολοκλήρωνε τις επαφές με τον Ντέιβιντ Νίλσεν.

Ήδη από το πρωί οι συμπατριώτες του είχαν αναφέρει το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο νέος προπονητής της ομάδας των βορείων προαστείων και όπως όλα δείχνουν τα ρεπορτάζ τους θα επιβεβαιωθούν. Ο Νίλσεν έχει δουλέψει Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και Άαρχους, με την οποία μέτρησε 184 παιχνίδια και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κύπρο ότι θα ήταν ένας από τους νέους προπονητές που θα αναλάμβαναν κάποια από τις ομάδες του νησιού, όμως τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν καταλήξει στον Νίλσεν, η Κηφισιά είχε κάνει επαφές και με άλλους προπονητές, όπως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, όμως παρά το καλό κλίμα που υπήρξε στην επαφή μαζί του, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» για να υπάρξει και συμφωνία.

Τέλος, το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ακούστηκε για την ομάδα, δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από αυτήν, ούτε και από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, που άλλωστε δείχνει αρνητικός στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News