Ολυμπιακός: Η σύσκεψη κορυφής με Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ!

Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση με τους Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ να έχουν καθημερινές μεταξύ τους συζητήσεις ενώ μίλησαν με την διοίκηση για τις πρώτες τους κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σελίδα με τον Πέδρο Άλβες και τον Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι τα δύο πρόσωπα που καλούνται να τον αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μπήκε άμεσα στα βαθιά αφού στις πρώτες προπονήσεις δουλεύει πολύ σε θέματα τακτικής. Η άμυνα και η επίθεση πρέπει να συνδυάζονται για να σταματήσει να έχει κενά ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Άλβες, από την άλλη μαθαίνει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ρόστερ.

Οι δύο Πορτογάλοι κάνουν πολλή δουλειά και μεταξύ τους. Καθημερινά συζητούν για το υλικό της ομάδας αλλά και πως θα το ενισχύσουν. Καθώς και τι γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μεταγραφικά έχουν βάλει προτεραιότητες αν και αυτές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τα όσα θα δουν στα επόμενα παιχνίδια.

Για όλες τις κινήσεις τους έχουν ενημερώσει και τη διοίκηση. Σε σύσκεψη κορυφής που έγινε αναφέρθηκαν στα πρώτα τους συμπεράσματα και στον τρόπο που θα λειτουργήσουν. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μέσω και των αγώνων που έχει δει σε βίντεο, επεσήμανε την έλλειψη συνεργασίας των γραμμών στα παιχνίδια.

Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά αυτό συνέβαινε στα παιχνίδια. Υπήρξε θέμα με κάποια κομμάτια τακτικής που δεν αποτυπώνονταν σωστά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα δώσει πιο ξεκάθαρους ρόλους και το ζητούμενο είναι να κινείται όλη η ομάδα μαζί, σαν καλά δουλεμένη ορχήστρα. Να γίνει πιο σφιχτή, να αποκτήσει αυτοματισμούς και να μην υπάρχουν παίκτες που δεν συμμετέχουν σε άμυνα αλλά και επίθεση.

Ο Πέδρο Άλβες, από την μεριά του, θα περιμένει τα παιχνίδια για να δει καλύτερα και τις ανάγκες του ρόστερ. Αλλά έχει ξεχωρίσει κάποια πράγματα μέσα από τα ματς που και ο ίδιος έχει δει σε βίντεο.

Φυσικά κι έχει ενημερωθεί και από τους ανθρώπους της ομάδας για το τι θέλει ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως κινείται στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Είναι δεδομένο πως κοιτάει πρώτα στην Πορτογαλική αγορά, που την γνωρίζει καλά. Ωστόσο είναι άριστος γνώστης και της βραζιλιάνικης αγοράς. Με την σεζόν εκεί να ολοκληρώνεται σήμερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκύψουν ευκαιρίες!

Τόσο ο Κάρλος Καρβαλιάλ, όσο και ο Πέδρο Άλβες τόνισαν πως το ρόστερ είναι δυνατό και πως θα χρειαστούν λίγες προσθαφαιρέσεις για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτσι όπως τον θέλουν όλοι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News