Αρης: Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ - Ευχές, δώρα και αγώνας κατά του Εθισμού

facebook Aris FC

H ΠΑΕ Αρης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο μοιράζοντας δώρα και ευχές ενόψει εορτών σε Παιδικό σταθμό, ενόψει έστειλε μηνύματα ζωής παίρνοντας θέση δίπλα στους μαχητές που δίνουν αγώνα για απελευθέρωση από τον Εθισμό

Κοντά στα πιτσιρίκια βρέθηκε η ΠΑΕ Άρης με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς επισκέφθηκε παιδικο-βρεφικό σταθμό και νηπιαγωγείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μοίρασε δώρα και ευχές στους μικρούς της φίλους.

Ο Μιχάλης Παναγίδης και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης επισκέφτηκαν τον Παιδικό-Βρεφικό Σταθμό & Νηπιαγωγείο, «Παιδική Μελωδία», που βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μαθητές και μοίρασαν φανέλες και μπάλες.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του Αρη στάθηκαν δίπλα και στους μαχητές της ζωής για την απελευθέρωση από τον Εθισμό (Ναρκωτικά, Αλκοόλ, Τζόγος, Ανορεξία, Βουλιμία, Σχέσεις).

Η «Αρωγή 12+» (https://www.arogi12.gr/) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News