ΠΑΟΚ: Θυμήθηκαν τον Ιβάν Σαββίδη και...το όπλο του

«Για παράδειγμα, το 2018 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη απείλησε με πιστόλι τον διαιτητή του αγώνα», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές αναφορές.

Tον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο είχαν κεντρικό θέμα στο εξωτερικό στην αναφορά τους για την απεργία των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα το ntv.ua σημειώνει:

«Είναι τρομακτικό να πας σε παιχνίδι. Στην Ελλάδα, όπου Ρώσος επιχειρηματίας απείλησε να πυροβολήσει διαιτητή, οι δικαστές προχώρησαν σε απεργία.

Έλληνες διαιτητές αγώνων ποδοσφαίρου δήλωσαν ότι δεν θα διευθύνουν αγώνες στα εθνικά τουρνουά της χώρας λόγω επικίνδυνων συνθηκών εργασίας.

Σύμφωνα με το Reuters, από αυτό Σαββατοκύριακο οι διαιτητές ποδοσφαίρου θα μποϊκοτάρουν αγώνες για να τραβήξουν την προσοχή σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Τα τελευταία χρόνια, Έλληνες και ξένοι διαιτητές έχουν γίνει μόνιμος στόχος, σάκος του μποξ και αποδιοπομπαίοι τράγοι. Εκφοβισμός, απειλές, λεκτικές και σωματικές επιθέσεις. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο τοξικό. Ως εκ τούτου, οι διαιτητές και οι βοηθοί της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος αποφάσισαν να μην διευθύνουν κανέναν αγώνα, αρχής γενομένης από την 14η αγωνιστική, μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφάλειά τους. Με αυτήν την απόφαση, θέλουμε να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους», τονίζεται με αναφορές στην προσφυγή των διαιτητών.

Να θυμίσουμε ότι οι φόβοι των διαιτητών δεν είναι αβάσιμοι· για παράδειγμα, το 2018 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη απείλησε με πιστόλι τον διαιτητή του αγώνα», κατέληξε το sport.ntv.ua

H κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος είναι η περίφημη με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι έτοιμος να τραβήξει όπλο στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ το 2018.

Πηγή: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News