ΠΑΟΚ: Χάσμα με Λιάιτς, όλα «στον αέρα»

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ που αναγκαστικά κοιτάζει και αλλού

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με βάση και τις απαιτήσεις που έθεσε, είναι ο Αντέμ Λιάιτς, με τις πιθανότητες ανατροπής του σκηνικού που έχει πλέον διαμορφωθεί, να είναι μικρές.  Ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την Μπεσίκτας έκανε την Τουρκική ομάδα να είναι θετική στο να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος προσπάθησε να κερδίσει χρόνο με όποιο τρόπο μπορούσε.

Αρχικά έβαλε στο «παιχνίδι» την Σαμπντόρια, η οποία τον είχε μεν στο «περίμενε» αλλά δεν είχε δείξει σημάδια οτι θα κατευθυνθεί προς εκείνος. Ακολούθως η πλέυρά Λιάιτς έκανε λόγο για ενδιαφέρον από τα Εμιράτα. Παράλληλα, στις αρχικές του απαιτήσεις ήταν ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο, κάτι για οποίο ο ΠΑΟΚ δεν «ψηνόταν» και του πρότεινε διετές.

Έτσι, σχεδον 12 ώρες πριν την αυλαία των μεταγραφών, η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λιάιτς ήταν τέτοια που  έβαλε τέλος στην επικοινωνία των δυο πλυερών. Υπάρχει βέβαια πάντα η υποσημείωση πως όσο πλησιάζουμε στην αυλαία, κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα καθώς όλες οι πλευρές είναι υπό πίεση. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πλέον να κοιτάξει προς άλλες κατεύθυνσεις.

Αναφορικά με δυο ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι, ο Χαβιέ Παστόρε έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και ο Λούκας Πέρεθ υπέγραψε στην Έλτσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News