ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φιλικό με Λαμία το Σάββατο (04/09) - Πρόστιμο «ρεκόρ» για Βιγιαφάνες
Νέο φιλικό έκλεισαν οι «πράσινοι» για το ερχόμενο Σάββατο (04/09) ενώ παράλληλα τιμωρήθηκαν σήμερα με πρόστιμα οι Βιγιαφάνες και Χατζηγιοβάνης, με το ποσό για το πρώτο να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.
Νεό φιλικό κανόνισε για το ερχόμενο Σάββατο (04/09 – 19:30) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Λαμία. Το παιχνίδι θα είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τον κόσμο ενώ δεν θα υπάρχει ούτε τηλεοπτική μετάδοση.
Αναφορικά με το επεισόδιο που συνέβη στην προπόνηση μεταξύ Βιγιαφάνες και Χατζηγιοβάνη, οι δυο παίκτες είχαν απολογηθεί πριν λίγες μέρες και σήμερα ενημερώθηκαν για την τιμωρία τους. Επιβλήθηκε και στους δύο χρηματικό πρόστιμο, με αυτό του Αργεντινού να αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.
TAGS
# Super League
# Ελλάδα
# Λούκας Βιγιαφάνες
# Παναθηναϊκός
# ΠΑΣ Λαμία
# Ποδόσφαιρο
# Τάσος Χατζηγιοβάνης
# φιλικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Μοντέ Μόρις στη Sportday - «Ολα εξαρτώνται από εμάς»
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση της Μπράιτον για τον Κοστίνια - Η στάση του παίκτη
- Αρης: Στον πάγκο με Γρηγορίου για δύο ακόμα χρόνια!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Τι γίνεται με τον Μπενίτεθ και την αποζημίωση!
- Euroleague - Final Four 2026: Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας
