Άγιαξ: Ποιος Έλληνας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Γίνεται ο έκτος διαφορετικός προπονητής φέτος
Προσωρινός προπονητής του Άγιαξ θα είναι ο Μιχάλης Βαλκάνης, αντικαθιστώντας τον Τζον Φαν’τ Σχιπ. Θα γίνει ο έκτος διαφορετικός προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο του «Αίαντα» την φετινή σεζόν.
Μια μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στον Μιχάλη Βαλκάνη, καθώς θα γίνει προσωρινά ο πρώτος προπονητής του Άγιαξ, αφού ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει πάρει άδεια για να παραστεί στον γάμο του γιού του στην Αυστραλία. Έτσι ο 49χρονος θα δείξει τι μπορεί να κάνει στο τιμόνι μιας μεγάλης ομάδας, μέχρι την χειμερινή διακοπή.
Ο Ελληνοαυστραλός είναι επί σειρά ετών το δεξί χέρι του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και με αυτή την εξέλιξη, ο Βαλκάνης θα γίνει ο 6ος διαφορετικός προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο του Άγιαξ την τρέχουσα σεζόν, σε μία χρονιά όπου πριν την έλευση του Ολλανδού, ο «αίαντας» βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος και κινδύνευε να μείνει εκτός Ευρώπης, κάτι που κατάφερε να γυρίσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
