Μουρίνιο: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την Τσέλσι ο Ντε Μπρόινε το 2014

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε από την Τσέλσι, δίνοντας αφοπλιστική απάντηση.

Κατά καιρούς, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, που στα χέρια του όμως δεν κατάφεραν να δείξουν στο έπακρο το ταλέντο τους.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, που την εποχή που βρίσκονταν οι δύο τους στην Τσέλσι, ο Βέλγος δεν κατάφερε να βρει ποτέ φανέλα βασικού στους «μπλε» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Ο Ντε Μπρόινε πήγε στην Βόλφσμπουργκ, έβγαλε μάτια και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μάντσεστερ Σίτι και υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε ένας από τους πιο πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο Special One απάντησε στο ερώτημα που είχε το ποδοσφαιρικό κοινό, γιατί ο Ντε Μπρόινε δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Τσέλσι και τι συνέβη στην μεταξύ τους σχέση που έφερε την αποχώρησή του.

«Είπα στον σύλλογο όχι, δεν τον θέλω δανεικό, τον θέλω μαζί μου. Έμεινε μαζί μου και ξεκίνησε τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ παίζοντας στους αρχικούς 11. Μετά από αυτό, παίξαμε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στην Πράγα εναντίον της Μπάγερν και δεν έπαιξε εκείνο το παιχνίδι.

Μετά, την επόμενη μέρα, ήθελε να φύγει. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι της Premier League της σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και ήρθαμε ισόπαλοι με 0-0. Ήταν στον πάγκο και έπαιξε μερικά λεπτά, αλλά δεν του έφταναν.

Όταν είσαι στην Τσέλσι και θέλεις να φύγεις, φεύγεις και έρχεται άλλος. Ήταν από τα παιδιά που δεν μπορούσαν να περιμένουν, και η καριέρα τους λέει ότι είχαν δίκιο, αλλά δεν ήταν δικό μου θέμα. Μάλλον άλλα παιδιά θα πουν ότι τους ώθησα να φύγουν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News