Βαλμπουενά για Μαρτίνεθ: «Είναι ένας κλόουν!»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε στο twitter πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι κλόουν, σε μία ανάρτηση που αναφερόταν στο γεγονός πως ο Ελ Αραμπί δεν αγωνιζόταν όλο αυτό το διάστημα.
Ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες κόντρα στην τοπική ομάδα με 1-0 με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης και να δίνει τη νίκη στους ερυθρόλευκους.
Ο Μαροκινός που στα δύο πρώτα παιχνίδια του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της ομάδας έχει επανέλθει στο ροτέισον, έχει σκοράρει και στα δύο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.
Συγκεκριμένα, ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε κάτω από ένα ποστ στο twitter, όπου αναφερόταν η απουσία του Μαροκινού στράικερ από τα τελευταία παιχνίδια, με τον 38χρονο να χαρακτηρίζει κλόουν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού.
Et c’est bien dommage, on en aurait eu besoin avant…
— Olympiakos France (@OlympiakosFr) December 18, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
