Ολυμπιακός: Προσφορά αγάπης προς την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν για ακόμα μια φορά την στήριξη τους στο έργο της Μητρόπολης Πειραιώς μέσω οικονομικής ενίσχυσης.

Η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς διοργάνωσε την ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (19/12). Εκεί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του προέδρου και διευθύνων συμβούλου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης»,Βασίλη Βασιλειάδη, παρέδωσε χρηματικές επιταγές για την οικονομική στήριξη της Μητρόπολης Πειραιώς.

Για την προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βασιλειάδης είπε:«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσφέρει τα έξοδα της συναυλίας. Εχει προσφέρει άνω των 400 μισθών των ιεροδιακόνων που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, έχει προσφέρει το καινούργιο κτίριο της Μητροπόλεως πίσω από την Αγία Τριάδα, το «Μαρινάκειον Μέλαθρον», όπως επίσης και στον Δήμο Πειραιά, όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, έχει προσφέρει 20.560 κιβώτια τροφίμων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Και βέβαια, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις του για την εκκλησία και τον λαό. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός, δε θέλω να πω για τους διωγμούς που υφιστάμεθα σήμερα από το καθεστώς που μας κυβερνά, εύχονται χαρούμενες, ευλογημένες γιορτές, με υγεία, δύναμη και χαρές για όλες τις οικογένειες».

Ενώ ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ευχαρήστησε για αυτήν την ερυθρόλευκη προσφορά:«Την Παρασκευή στις 9 το πρωί, στον μεγαλειώδη Ναό του Αγίου Νικολάου, θα μοιράσουμε πέντε χιλιάδες γεύματα αγάπης. Το μεγάλο χέρι που θα προσφέρει αυτά τα δέματα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί αυτές οι επιταγές καταδεικνύουν τη μεγάλη του καρδιά, την καρδιά ενός γνήσιου Πειραιώτη, ενός αληθινού Ολυμπιακού. Έχω να πω ότι χωρίς τέτοια πρόσωπα, η ζωή μας θα ήταν τραγική. Εύχομαι ο Θεός να καταξιώνει πάντα τον ίδιο και την οικογένειά του, τα καλά του παιδιά, την καλή του σύζυγο και όλους εσάς τους πιστούς συνεργάτες του και να βλέπουμε τον Ολυμπιακό μας να υπερίπταται των πραγμάτων, της μιζέριας και της σκοτεινής πλευράς των ανθρώπων. Γιατί Ολυμπιακός σημαίνει ευ αγωνίζεσθαι και όπως είπε ο Δήμαρχός μας, Γιάννης Μώραλης, συμπληρώνονται του χρόνου 100 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό και προσφοράς στη ζωή μας. Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Alter Ego Media, κ. Γιάννης Βρέντζος.

Στους δυο τους, ο Μητροπολίτης δώρισε μία εικόνα της γεννήσεως του Χριστού και μία εικόνα του πολιούχου του Πειραιά, Αγίου Σπυρίδωνα, σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τη νέα οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News