Διαιτησία Παρασκήνιο: Το δίδυμο της... εγγύησης για την ΑΕΚ
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έχουν τους περισσότερους ορισμούς σε αναμετρήσεις της ΑΕΚ. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».
Απ’ την Τρίπολη και το ματς με τον Αστέρα είχαμε να δούμε τον Σιδηρόπουλο να σφυρίζει την ΑΕΚ. Τότε που η ομάδα του Μελισσανίδη βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο κι ήθελε μόνο νίκη για να μην της ξεφύγει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός. Όλα εξελίχθηκαν άψογα για την ΑΕΚ. Σε σημείο που οι Αρκάδες έβγαλαν ανακοίνωση για τον Τάσο και τον ενημέρωσαν ότι προσεύχονταν να τον βρίσκουν διαρκώς στον δρόμο τους.
«Είχαμε την τύχη να απολαύσουμε το καμάρι της ελληνικής αστυνομίας, που θυσίασε την τρομερή καριέρα του τροχονόμου της Ρόδου και αντί να λύνει τα προβλήματα κυκλοφορίας ιδρώνει στα ελληνικά γήπεδα για να απονείμει διαιτητική δικαιοσύνη», είχαν γράψει μεταξύ άλλων οι Αρκάδες.
Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε και στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Επίσης με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ομάδα του «Μελισσάν». Σύμπτωση; Γιατί, όχι! Όπως συμπτωματική είναι κι η παρουσία του Διαμαντόπουλου στο VAR του ίδιου αγώνα. Ο Τάσος και ο Αριστοτέλης έχουν τους περισσότερους ορισμούς στα ματς της ΑΕΚ. Ο δεύτερος, βέβαια, άνευ συναγωνισμού.
Στον στρατό θα έλεγαν ότι χρεώθηκε την ομάδα του Αλμέιδα με 108. Έτσι, δεν αποκαλούσαν εκείνο το έγγραφο που έδιναν στους φαντάρους για όσα τους προμήθευε το στράτευμα; Ρωτώ επειδή βγήκα Ι5 για τους γνωστούς λόγους. Επειδή το μυαλό όλων σας πηγαίνει στο πονηρό, σπεύδω να διευκρινίσω ότι ο Σιδηρόπουλος και ο Διαμαντόπουλος αποτελούν το δίδυμο της εγγύησης ότι δεν θα… αδικηθεί η ΑΕΚ. Διότι φέτος ακούγονται πολλές διαμαρτυρίες απ’ τα Φιλαδέλφεια, λες και ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος ακολουθεί τη δική του πολιτική.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
