Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η... κάψα του Λέο Περέιρα, η πρόταση και οι διαπραγματεύσεις

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η επιθυμία του Λέο Περέιρα, η πρόταση και οι διαπραγματεύσεις

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο σε μια υπόθεση που έχει δυσκολίες, πολλά λεφτά στο τραπέζι, αλλά και θετική διάθεση από όλες τις πλευρές για να βρεθεί λύση.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα, όπως φαίνεται την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, έχοντας πρώτο όνομα στην λίστα του τον Λέο Περέιρα.

Είναι μια άκρως  δυνατή περίπτωση αυτή του Λέο Περέιρα που έχει βάλει στο μάτι ο Ολυμπιακός. Αριστερόποδαρος, δυναμικός, με αρχηγικές τάσεις και ικανότητες να γίνει ηγέτης στην άμυνα.

Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Βραζιλία, αλλά και τα Κόπα Λιμπερταδόρες, Κόπο Σουνταμερικάνα με τις Ατλέτικο Παραναένσε, Φλαμένγκο. Κατά συνέπεια γνωρίζει πολύ καλή από την πίεση του πρωταθλήτισμό.

Παράλληλα είναι και σε πολύ και καλή ηλικία. Στα 27 του βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ηλικία για να μπορέσει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και να πιάσει.

Πέραν από τα οικονομικά δεδομένα, παίζει μεγάλο ρόλο και η οικογένεια. Ο Λέο Περέιρα είναι παντρεμένος κι έχει και δύο παιδιά. Η γυναίκα του σαφώς κι έχει μάθει λεπτομέρειες από την πλευρά του Ρόντινεϊ για την εικόνα στην Αθήνα, τα Νότια Προάστια της Αττικής, τα σχολεία και την καθημερινότητα.

Με βάση τα όσα λίγα έρχονται σχετικά από την Βραζιλία, οι ενδείξεις είναι θετικές για μια πιθανή μετακόμιση. Καθώς και ο Λέο Περέιρα από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε πως τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προοπτική.

Το άλλο ζήτημα είναι οι διαπραγματεύσεις με την Φλαμένγκο. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση αλλά όχι στα 8 με 9 εκατ. ευρώ που γράφονται στα ρεπορτάζ της Βραζιλίας πως θέλει η Φλαμένγκο. Οι συζητήσεις που έχουν γίνει και τις χειρίζεται ο μάνατζερ του Λέο Περέιρα αφορά και περιπτώσεις συνιδιοκτησίας. Καθώς Βραζιλιάνος άσος, μπορεί να είναι στο 27ο έτος της ηλικίας του, έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια πιθανή νέα μεταγραφή στην Ευρώπη.

Τώρα για το που θα κάτσει η… μπίλια κανείς δεν γνωρίζει καθώς ο Ολυμπιακός έχει και το διαπραγματευτικό ατού της Νότιγχαμ και της Αγγλίας!

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δουλεύει καιρό τώρα την συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης το γεγονός πως η Φλαμένγκο ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, τον Λέο Ορτίς, είναι ένα ακόμα σημάδι για την υπόθεση του Λέο Περέιρα. Και το πως αντιμετωπίζει η Φλαμένγκο την επιθυμία που έχει ο Ολυμπιακός για βρουν την χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News