Μπάγερν Μονάχου: Ο Κέιν την «χρέωσε» 1,2 εκατομμύρια ευρώ

Ο Χάρι Κέιν από όταν αποκτήθηκε και μέχρι πριν λίγες μέρες έμενε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Μονάχου με τη Μπάγερν να βγάζει από τα ταμεία της 1,2 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τη διαμονή του Άγγλου σταρ.

Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε από τα ταμεία της το καλοκαίρι 100 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν και ο Άγγλος φορ έχει ήδη αρχίσει να κάνει απόσβεση με τα γκολ του στη Bundesliga και κυρίως στο Champions League.

Εκτός όλων των άλλων οι Βαυαροί έπρεπε να διευθετήσουν και τη διαμονή του με τον Άγγλο από τον Σεπτέμβριο μέχρι πριν λίγες μέρες να μένει σε ένα hyperlux ξενοδοχείο όπου το ένα βράδυ κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως για αυτό το διάστημα η Μπάγερν θα κληθεί να πληρώσει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ απλά και μόνο για τη διαμονή του Άγγλου φορ ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει βρει και τη μόνιμή του κατοικία, όπου θα μείνει με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Κέιν μάλιστα θέλησε πριν φύγει να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με το προσωπικό του ξενοδοχείου στους οποίους έδωσε και μια υπογεγραμμένη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News