Ολυμπιακός: Τα «ερυθρόλευκα» Χριστουγεννιάτικα δέντρα
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ποστάρισμα στα social media της, θέλησε να δείξει το πως έχουν στολίσει τα σπίτια τους για τις γιορτές, ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ, ο τεχνικός διευθυντής Πέδρο Αλβες, αλλά και διάφοροι παίκτες της ομάδας.
Στολισμένα με φανέλες, κασκόλ και σκούφους στα «ερυθρόλευκα» χρώματα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των μελών του Ολυμπιακού, έκλεψαν την παράσταση με την ΠΑΕ να δημοσιεύει κάποια εξ αυτών στα social media της.
Φυσικά πρώτα πρώτα, αυτά του προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ και του τεχνικού διευθυντή Πέδρο Αλβες, που ήταν και γεμάτα από ερυρθόλευκα αξεσουάρ για τις γιορτές και όχι μόνο.
🔴⚪️🎅🏻 Christmas Trees: Olympiacos’ edition! 🎄 (1) pic.twitter.com/YNnmb30KOM
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 25, 2023
Δεν θα μπορούσαν όμως να λείψουν και τα δέντρα των παικτών της ομάδας, με τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Ζουλιάν Μπιανκόνε, Ιβάν Μπρίνιτς, Ντάνιελ Ποντένσε, Ανδρέα Ντόη, Ζοάο Καρβάλιο, Θάνο Παπαδούδη και Βιθέντε Ιμπόρα να στέλνουν τις φωτογραφίες τους, αλλά και τις καλύτερες ευχές τους.
🔴⚪️🎅🏻 Christmas Trees: Olympiacos’ edition! 🎄 (3) pic.twitter.com/8hPTBpBNAk
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 25, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
