ΠΑΟΚ: Υπογραφές το νέο έτος με Λουτσέσκου - Συμβόλαιο μέχρι το 2027

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που αναμένεται να υπογράψει σύντομα στον «δικέφαλο του βορρά» ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη καθώς από σήμερα αρχίζουν οι προπονήσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς τα Χριστούγεννα ανακοινώθηκε η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τυπικό κομμάτι που αφορά την αποτύπωση της προφορικής συμφωνίας σε χαρτί, θα γίνει στις αρχές του νέου έτους. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλειστεί το ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης – την οποία σε τέτοιες περιπτώσεις εκπροσωπεί η Μαρία Γκοντσάρεβα- και τους εκπροσώπους του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους εκπροσώπους του, που χειρίζονται όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, προκειμένου εκείνος να βάλει στο τέλος τις υπογραφές στα συμβόλαια. Το νέο συμβόλαιο θα αρχίσει να «τρέχει» απ’ το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει αυτό που υπογράφηκε τον Μάιο του 2021, και -σύμφωνα με πληροφορίες- θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027.

Όσον αφορά τις απολαβές του Λουτσέσκου, αυτές αναμένεται να είναι αυξημένες. Οι συνολικές καθαρές απολαβές του Ρουμάνου και του προπονητικού του τιμ αγγίζουν τώρα το 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως και με το νέο συμβόλαιο θα είναι στα 2 εκατ. ευρώ.

Πρώτη απώλεια ο Μπάμπα

Ο Ραχμάν Μπάμπα κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Γκάνας, με την πρώτη προπόνηση με φόντο την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής να έχει οριστεί για την Κυριακή. Η παρουσία του Μπάμπα στην 27άδα της Γκάνας δεν είναι δεδομένη και σε περίπτωση που τελικά δεν ακολουθήσει την ομάδα στην αφρικανική διοργάνωση, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το νωρίτερο στις 4 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει απ’ την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα είναι η πρώτη του νέου έτους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News