Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στις 19.00 φτάνει στην Αθήνα ο Φραν Ναβάρο
Ο Φραν Ναβάρο ταξιδεύει από την Πορτογαλία με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στις 19.00 στην Αθήνα ο 25χρονος επιθετικός.
Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Φραν Ναβάρο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 25χρονος επιθετικός επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, στην οποία και θα βρίσκεται μετά τις επτά το απόγευμα.
Ο δανεισμός του από την Πόρτο στον Ολυμπιακό θα πάρει επίσημη μορφή εντός των προσεχών ωρών, αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ακολούθως θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για την επανεκκίνηση της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία (3/1, 17:00).
✈️🇬🇷 Fran Navarro no Aeroporto a caminho da Grécia para assinar pelo Olympiakos. (via @ojogo) pic.twitter.com/1y5kvmAlnU
— Mercado Azul (@_mercadoazul_) December 30, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος των Βάσκων του
- Ολυμπιακός: Μετράει πλέον 50 ευρωπαϊκά «διπλά»!
- Χρήστος Κόντης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας, πονά περισσότερο η ήττα στο 90'»
- Καιρός: Παρασκευή με βροχές και μπόρες, βελτίωση το Σαββατοκύριακο
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
