Αρης: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο - Τι ισχύει με Μάνου Γκαρθία και Βέλεθ

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη συνεχίζουν την προετοιμασία για το πρώτο ματς του 2024 στην Τρίπολη και θα προπονηθούν και παραμονή Πρωτοχρονιάς –
Ο Ακης Μάντζιος έχει μετά από καιρό σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, καθώς η λίστα τραυματιών μειώνεται.
Στο απουσιολόγιο βρίσκονται μόνο ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και ο Μάνου Γκαρθία που συμμετείχε, όπως σε όλες τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, σε κομμάτια του προπονητικού προγράμματος. O Iσπανός μεσοεπιθετικός μετράει αντίστροφα και σε 15-20 μέρες θα είναι έτοιμος να μπει σε αποστολές και να πάρει τα πρώτα εικοσάλεπτα.
Στη σημερινή προπόνηση, παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, οι ποδοσφαιριστές του Αρη δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη με ασκήσεις μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.
Αύριο, Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα βρεθούν ξανά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για προπόνηση. Ο τεχνικός του Αρη περιμένει σύντομα και τον Λίντσεϊ Ρόουζ να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
