Ολυμπιακός Μεταγραφές: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ζιλ Βισέντε - Τι γίνεται με Περέιρα
Μια εξέλιξη που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα στην υπόθεση του Γκαμπριέλ Περέιρα, σημειώθηκε την Τρίτη. Συγκεκριμένα παραιτήθηκε αιφνιδίως από την θέση του προέδρου της ομάδας ο Φρανσίσκο Ντίας και ο σύλλογος του Μπαρσέλος, θα οδηγηθεί σε εκλογές για την ανάδειξη νέου.
Ο Φρανσίσκο Ντίας είχε κερδίσει τις εκλογές της Ζιλ Βισέντε είχε κερδίσει τις σχετικές εκλογές τον περασμένο Μάιο και είχε ανανεώσει τη θητεία του ως πρόεδρος της ομάδας, οπότε κανείς δεν περίμενε ότι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, θα υπέβαλε την παραίτησή του.
Πλέον ο σύλλογος του Μπαρσέλος, ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και πως αυτές θα διεξαχθούν την 1η Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.
Η εξέλιξη αυτή, ίσως επηρεάσει τις συζητήσεις για την πώληση του Γκαμπριέλ Περέιρα, ενός παίκτη για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός -όπως λένε στην Πορτογαλία- αλλά και ομάδες όπως η Πόρτο, η Λέστερ, η Μπέτις και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την Ζιλ Βισέντε αρχικά να κοστολογεί τον παίκτη στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πόσο αλλαγμένος θα είναι την Κυριακή σε σχέση με την αναμέτρηση του κυπέλλου
- Καμπελά: Η φόρμα του αγνοείται - Γιατί έχει μπει στο στόχαστρο των γαλλικών Μέσων
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
- Τζέισον Τέιτουμ: Πάτησε παρκέ μετά από 299 μέρες!
- Ολυμπιακός: Γουρλωμένα δεν ήταν μόνο τα μάτια του Τζόουνς
