Ολυμπιακός Μεταγραφές: Επιμένουν στην Τουρκία για Κρέσπο

ΑΠΕ
Τουρκικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να αναφέρουν τον Ολυμπιακό ως μια από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μιγκέλ Κρέσπο, με την Φενέρ όμως να μην είναι διατεθειμένη να αφήσει τον παίκτη.
Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον μέσο της Φενέρ, Μιγκέλ Κρέσπο συνεχίζονται, παρά το γεγονός ότι η ίδια η τουρκική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει τον Γενάρη.
Ενα ακόμα τέτοιο προστέθηκε την Τρίτη στα υπόλοιπα και θέλει τον Ολυμπιακό, αλλά και την Σπόρτινγκ από την Πορτογαλία να συνεχίζουν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.
💣💥 | 🇵🇹 | Sporting CP and Olympiacos are interested in Miguel Crespo, but Fenerbahce have no desire to sell the Portuguese player in January. 🟡🔵 #FB pic.twitter.com/5mFmaVxIZR
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) January 2, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
