ΑΕΚ: Κινείται για ακραίο αμυντικό
Η ΑΕΚ φουλάρει για την ενίσχυση στα άκρα της αμυντικής γραμμής από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών
Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά υπάρχουν ακόμα θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση.
Οι ιθύνοντες της Ένωσης βρίσκονται σε διερευνητικές επαφές με στόχο που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Δεδομένα, η περίπτωση που έχουν στοχεύσει και επεξεργάζονται είναι παίκτης που κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς πλέον μόνο free agent μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.
Το απόγευμα της Τετάρτης βρήκε στο προσκήνιο το όνομα του αριστερού μπακ Λόρις Μπενίτο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Μπορντό, αλλά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διέψευσε άμεσα την περίπτωση του Ελβετού.
Ο 29χρονος Μπενίτο, με συμμετοχή και στο πρόσφατο Euro με την εθνική Ελβετίας, έμεινε ελεύθερος χθες, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, από την Μπορντό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ααράου, Ζυρίχη, Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
