Μικέλ Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο ΜΙκέλ Αρτέτα υπεραμύνθηκε των επιλογών του στο ματς κυπέλλου της Αρσεναλ με τη Λίβερπουλ πλέκοντας το εγκώμιο των «κόκκινων».

Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Λίβερπουλ νίκησαν κατά σειρά την Αρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα, με τον Ισπανό τεχνικό να απαντά αρχικά στο ερώτημα που αφορά την επιθετική δυστοκία της ομάδας του:

«Γιατί δεν σκοράρουμε; Επειδή η μπάλα δεν μπαίνει στο τέρμα. Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες αλλά κανείς απέναντι στη Λίβερπουλ δεν δημιούργησε αυτό που δημιουργήσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ακόμα κι αν δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Γι’ αυτό δεν κερδίζουμε παιχνίδια: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αξίζουμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά. Όταν η ομάδα μου παίζει με θάρρος ενάντια ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, τι να πως εκτός από συγχαρητήρια;»

Ο Αρτέτα απάντησε και στις απαιτήσεις φιλάθλων για την απόκτηση επιθετικού: «Αυτό που ζητάω από τους φιλάθλους είναι να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ας στηρίξουν τους παίκτες που έχουμε, είναι πραγματικά δυνατοί. Δεν τους αξίζει κάτι διαφορετικό δεδομένου αυτού που κάνουν. Είναι η γνώμη μου. Άλλο είναι αυτό που χρειαζόμαστε στη χειμερινή αγορά και άλλο είναι τι μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News