ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΝΖΕΜΑ: «Ο Εμπαπέ αργά ή γρήγορα θα παίξει στη Ρεάλ»
Ο Γάλλος επιθετικός της «Βασίλισσας» μίλησε για τον συμπατριώτη του και την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στους «μερένγκες»
Ο Γάλλος επιθετικός της «Βασίλισσας» μίλησε στο RTL για τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους «Τρικολόρ».
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάποια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάμε πολύ καλά και θα ήθελα να είναι μαζί μου ήδη στη Μαδρίτη. Αλλά πρέπει επίσης να σέβεται τον σύλλογό του», ανέφερε ο 33χρονος επιθετικός, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό τους «μερένγκες» έως το 2023.
«Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ο Εμπαπέ θα ήταν ευπρόσδεκτος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας παίκτης που έχει όλες τις ιδιότητες για να είναι παίκτης της ομάδας στο μέλλον, το ελπίζω», είχε δηλώσει και παλιότερα ο Καρίμ Μπενζεμά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
