Ολυμπιακός μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Παλομίνο σύμφωνα με τον Ρομάνο
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παλομίνο, με την…μπάλα πλέον να είναι στα πόδια της Αταλάντα.
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, έχοντας φτάσει μαζί του σε προφορική συμφωνία, καλύπτοντας τα θέλω του Αργεντίνου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ο παίκτης ήταν σχεδόν έτοιμος να πάει στην Σαλερνιτάνα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σφήνα τελευταία στιγμή και απ’ ότι φαίνεται έχει εκείνος τον πρώτο λόγο για τον 34χρονο έμπειρο αμυντικό. Παρόλα αυτά την τελική απόφαση για την παραχώρηση του την έχει η Αταλάντα.
Ο Ρομάνο υποστηρίζει πως αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τον Παλομίνο, ενώ οι διαπραγματεύσεις με την «Θεά» βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Ο Ολυμπιακός πλέον είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Χοσέ Παλομίνο σε προσωπικό επίπεδο ως τον νέο κεντρικό αμυντικό του. Οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα συνεχίζονται, η Σαλερνιτάνα επίσης θέλει τον Παλομίνο», έγραψε στο Twitter.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
