ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια η αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

PAOKFC.GR
Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (14/1, 20:30, Novasports Prime) έμεινε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια.
O Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Super League. O Πορτογάλος πλάγιος αμυντικός ακολούθησε και σήμερα (13/1) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν είναι σε πλήρη κατάσταση να αγωνιστεί.
Εκτός αποστολής του «δικεφάλου» ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε και τους Ιβάν Νάσμπεργκ και τον Χάρη Τσιγγάρα. Ενώ απόντες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής εξακολουθούν να είναι οι Εκόνγκ και Σαμάτα.
Η αποστοή για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το δικαίωμα που έχει και εκείνο που δεν έχει ο Τόμας Γουόκαπ, και ο Φαλ που αποδείχθηκε κανονικός
- Κεντζιόρα: Οι λόγοι που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ
- Ζαμπίδης – Μεϊγουέδερ: Αναβλήθηκε το μεγάλο event και πάει για Σεπτέμβριο
- Τελικός Κυπέλλου: Η έδρα και η ημερομηνία
- Μάκης Γκαγκάτσης: «Ξεπέρασε τα όρια η στοχοποίηση του Κωνσταντέλια»
