ΑΕΚ: Ανοιχτό και για άλλη κίνηση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα αλλά η μεταγραφική ενίσχυση ενδέχεται να συνεχιστεί.

Η μεταγραφική περίοδος έληξε το βράδυ της Τρίτης, όμως η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της από την «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση, για την επόμενη τριετία, του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα Σίταρντ. Ο 24χρονος διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας ήταν μια κίνηση εκτός προγράμματος για την ΑΕΚ, όμως θεωρήθηκε ευκαιρία το γεγονός ότι αποδεσμεύτηκε και με αστραπιαίες κινήσεις τον έκλεισε.

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστή συνεχίζεται, με τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Παράλληλα, γίνονται κάποιες κινήσεις για περαιτέρω αποχωρήσεις μετά την λύση του συμβολαίου με τον Νταβίντ Σιμάο. Ο Όλεγκ Νταντσένκο είναι ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι βρίσκεται εκτός πλάνων. Ο Ουκρανός ιδανικά θα ήθελε να επιστρέψει στην Ούφα (η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου) αλλά η πρώην ομάδα του δεν ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει την δεδομένη στιγμή καθώς έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις στο ρόστερ της.

Τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις για το μέλλον του Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος έχει δει πως ο χρόνος του στο βασικό ροτέισον θα μειωθεί έτι περαιτέρω μετά την απόκτηση του Ντάρκο Γέβτιτς. Για τον Ουκρανό μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της Τουρκίας, με την μεταγραφική περίοδο στην γειτονική χώρα να ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News