Κηφισιά - Ολυμπιακός: Εγκλημα στην Καισαριανή από τον ανεκδιήγητο Μανούχο!
Με ακόμα μία τραγική διαιτησία έχει να τα βάλει ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή. Ο Μανούχος έστειλε στα αποδυτήρια τον Ρέτσο με δύο κίτρινες μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ενώ το VAR δεν τσέκαρε για οφσάιντ το γκολ της Κηφισιάς.
Δεν φτάνει η «σφαγή» με Ρέτσο και τις δύο κίτρινες που αντίκρισε στο πρώτο μέρος με τον Μανούχο να αφήνει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες, ήρθε και το γκολ της Κηφισιάς για να… δέσει το γλυκό.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν και το τέρμα δεν ελέγχθηκε για οφσάιντ. Ηταν πρεμούρα, φαίνεται, να το μετρήσουν ακόμα κι αν υπήρχε η αμφιβολία και έπρεπε να το τσεκάρει το VAR.
Στη συνέχεια, η Cosmote μάς έδειξε τις γραμμές και κάπου εκεί πιάσαμε την κοιλιά μας από τα γέλια με τον τρόπο που μπήκαν για να μετρήσει ντε και καλά το γκολ!
Δείτε το γκολ της Κηφισιάς:
Οι κίτρινες στον Ρέτσο:
Το πεντακάθαρο γκολ του Ροντινέι που ακυρώθηκε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
