Αρης: Αγωνία για Κουέστα και Βερστράτε ενόψει ΑΕΚ!

Ο Αρης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διπλό με τον Παναιτωλικό, αλλά πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την ΑΕΚ, επικρατεί ανησυχία αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν οι τραυματίες Κουέστα και Βερστράτε
Ο Ακης Μάντζιος περιμένει την αυριανή (16/1) προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης για να βγάλει ενδεκάδα και αποστολή του Αρη για το καθοριστικό ματς με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου.
Το μυαλό του όμως είναι στον Χουλιάν Κουέστα, που σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Μπίργκερ Βερστράτε που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος. Η παρουσία των δύο παικτών δεν είναι δεδομένη και στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, θα ξεκαθαρίσει πρώτα αν θα είναι στην αποστολή και μετά αν μπορούν να ξεκινήσουν και στην ενδεκάδα.
Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κουέστα, ενώ για τον Βέλγο το πιο πιθανό είναι αν μπει στην αποστολή να μείνει στον πάγκο. Διαθέσιμος θα είναι και ο Ρουμπέν Πάρντο, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Λούκας Ρουπ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ζαν Ζουλ Εμβοντό (θεραπεία)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εβάν Φουρνιέ: Το άπιαστο ρεκόρ του Τάρπλεϊ που έσπασε στους τελικούς
- Ολυμπιακός: Πριμ 100.000 ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης!
- Παναθηναϊκός Aktor: Αυτά είναι τα δεδομένα για την επόμενη μέρα!
- Γιαννακόπουλος: «Εχω λάβει μηνύματα από Ολυμπιακούς που λένε ότι δεν το αξίζαμε»
- Η Superbet και τα «παιχνίδια» με τη φωτιά της Επιτροπής
