Βραβεία FIFA: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα για το 2023

Κατά την διάρκεια των βραβείων FIFA FIFPRO για το 2023 ανακοινώθηκε και η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που πέρασε.

Τα ετήσια βραβεία της FIFA λαμβάνουν χώρα απόψε (14/1) και όλη η «αφρόκρεμα» του ποδοσφαιρικού κόσμου στραμμένο το βλέμα της σε αυτά.

Πριν από τα ατομικά βραβεία ανακοινώνεται, ως είθισται, η καλύτερη εντεκάδα της χρονιάς που πέρασε. Όπως ήταν αναμενόμενο η μερίδα του λέοντος ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με έξι ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται σε αυτή. Τρεις παίκτες για την «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης και από έναν η Παρί και η Ίντερ Μαϊάμι.

Αρχή με τον Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια, τους Κάιλ Γουόκερ, Τζον Στόουνς και Ρούμπεν Ντίας να απαρτίζουν την αμυντική τριάδα και τους Μπερνάρντο Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τζουντ Μπέλινγκχαμ να είναι η τριπλέτα της μεσσαίας γραμμής. Στην επίθεση έχουν επιλεγεί οι Λιονέλ Μέσι, Έρλινγκ Χάαλαντ, Κιλιάν Μπαπέ και Βινίσιους Ζουνίορ με τους δυο Λατινοαμερικάνους να τοποθετούνται στα άκρα.

Ακόμα μία σημαντική στιγμή για τον «Πούλγκα» καθώς με την σημερινή φτάνει τις 17 παρουσίες στην συγκεκριμένη ενδεκάδα, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News