Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κοντά στον Γκαστόν Ερνάντες - «Θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο»
Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο Γκαστόν Ερνάντες, με ρεπορτάζ από την Αργεντινή να λένε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.
Σημαντική ενημέρωση υπάρχει στην μεταγραφική προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Γκάστον Ερνάντες της Σαν Λορένζο, η οποία είναι θετική.
Δημοσιεύματα από την Αργεντινή έλεγαν πως ο Ολυμπιακός, μετά την πρόταση των δυόμιση εκατομμυρίων για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη που απορρίφθηκε από την Σαν Λορένζο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση, προσθέτοντας άλλο ένα εκατομμύριο. Η ομάδα από την Αργεντινή ωστόσο ζήτησε τέσσερα εκατομμύρια για το 70% των δικαιωμάτων του.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Γκονζάλο Ορεγιάνο, κάποιες λεπτομέρειες είναι που απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα τονίζει πως ο Ερνάντες θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πως η διαφορά των 500.000 που υπάρχει ανάμεσα τους θα διευθετηθεί.
Αν τελικά οριστικοποιηθεί αυτή η κίνηση, τότε ο 25χρονος αμυντικός θα είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς.
🚨 Detalles separan a Gastón Hernández de #Olympiakos 🇬🇷.
✍️Contrato por 5 años para el futbolista de #SanLorenzo.
💰 Los clubes buscan zanjar una diferencia de 500K USD. pic.twitter.com/d7PcQOPrVN
— Gonzalo Orellano (@Gonzaaorellano) January 15, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
