ΑΕΚ: Σοκ για Τσούμπερ - Γύρισε σπίτι από προπόνηση κι έπεσε πάνω σε κλέφτες!

Εφιαλτικό σκηνικό έζησε ο Στίβεν Τσούμπερ καθώς κατά την επιστρόφη του από την προπόνηση της ΑΕΚ βρήκε στο σπίτι του κλέφτες.
Μια εφιαλτική εμπειρία έζησε κατά την επιστροφή του από την προπόνηση ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ.
Ο Ελβετός επέστρεψε σπίτι μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν την ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το lawandorder, ο άσος της «Ένωσης» άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και άκουσε περίεργους θορύβους. Αμέσως αντιλήφθηκα τι είχε γίνει και έβαλε τις φωνές. Οι δράστες, όμως, διέφυγαν από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και εξαφανίσθηκαν.
Στελέχη της Ασφαλείας Νοτιοανατολικης Αττικής διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που πρόλαβαν να αρπάξουν τρία πανάκριβα ρολόγια καθώς και κάποια κοσμήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Η Ανάσταση του Ζέλσον
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρώτη «μεταγραφή» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν
- ΑΕΚ: Η απόλυτη ανάλυση! Το μπάτζετ, τα έξοδα και η «ζημιά» - Τι είπε και τι έχει κάνει ο Μάριος Ηλιόπουλος
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Ναν για το βραβείο του MVP της Euroleague
- Μπενφίκα: Ο Παυλίδης είναι η μεταγραφή... του αιώνα