ΠΑΟΚ Μεταγραφές: «Η ελληνική ομάδα προσέγγισε τη Γουλβς για τον Γιόνι Οτο» αναφέρουν οι Αγγλοι

Η αναφορά των Αγγλων στην υπόθεση του Γιόνι Οτο και και των συζητήσεων για λύση του συμβολαίου του με τη Γουλβς.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε επαφές με τον 29χρονο Ισπανό ακραίο μπακ Γιόνι Οτο που βρίσκεται στον προθάλαμο της εξόδου από τη Γουλβς. Ο Οτο έχει ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2025, και για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι δυο πλευρές να τα βρουν σε επίπεδο αποζημιώσεων.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η ιστοσελίδα «Shropshirestar» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ισπανός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο μετά τον αποκλεισμό του από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ομάδας του Γιόνι Οτο, Θέλτα, έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ άρχισε ήδη τις επαφές με την Γουλβς. Το σημείο που χρήζει προσοχής για τον ΠΑΟΚ είναι η αμοιβή του ποδοσφαιριστή. Ο Γιόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το 2025 και πιθανότατα θα πρέπει να κάνει μείωση μισθού για να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Η προτεινόμενη μετακίνηση του Τζόνι στον ΠΑΟΚ έχει ακόμη δρόμο για να ολοκληρωθεί, αλλά οποιαδήποτε λύση στα οικονομικά που εμπλέκονται θα μπορούσε να δει τον 29χρονο να μετακομίσει στην ελληνική πλευρά».

Το ενδιαφέρον στο δημοσίευμα είναι πως σε αυτό μπαίνει και η πληροφορία που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει χτυπήσει την πόρτα της Γουλβς για να αποκτήσει τον Οτο με τη μορφή δανεισμού, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από την πλευρά του Δικεφάλου που επιλέγει – όπως κάνει συνήθως – να μη σχολιάζει δημοσιεύματα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News