ΠΑΟΚ: Η καυστική απάντηση στους «κύκλους» του Παναθηναϊκού
Το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ σχολίασε τα όσα διέρρευσαν από «κύκλους» του Παναθηναϊκού αναφορικά με την επιλογή του Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR.
Ο ΠΑΟΚ απάντησε στα όσα ανέφεραν «κύκλοι» του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την επιλογή του Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR:
«Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πως δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»; Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Ολοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιτφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι. Οσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με Εντιαγέ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
