Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Γκαστόν Ερνάντες την Τετάρτη στην Αθήνα»
Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Αργεντινή παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό και τον στέλνουν εντός 24 ωρών στην Ελλάδα.
Ολυμπιακός και Σαν Λορέντσο φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Γκαστόν Ερνάντες, και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες 24 ώρες.
Συγκεκριμένα, σε αναφορά του στην υπόθεση, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, κάνει λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες σε ένα ποσό που αγγίζει τα 4 εκ. Δολάρια, με την ομάδα της Αργεντινής να διατηρεί ένα 30% ως ποσοστό μεταπώλησης.
🚨#SanLorenzo y #Olympiakos llegaron a un acuerdo de palabra por la transferencia de Gastón Hernández.
👉🏾El monto de la operación oscila los €4M bonos incluidos. Se liman detalles del pago inicial.
📌De no mediar problema, el defensor ✍🏾 un contrato por 4️⃣ temporadas. pic.twitter.com/834cV9eBr3
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) January 23, 2024
Σημειώνεται μάλιστα πως ο Ερνάντες θα ταξιδέψει άμεσα με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (24/1).
Το ίδιο ρεπορτάζ καταλήγει πως το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον Ολυμπιακό θα είναι διάρκειας τεσσάρων ή πέντε ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
