Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: Ισόπαλο το «θρίλερ» των Σερρών
Στο φινάλε ο Βόλος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Χορταστικό παιχνίδι χωρίς νικητή έγινε στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Βόλο, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 το Σάββατο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν σημαντικό βαθμό ύστερα από πέντε συνεχείς ήττες, ενώ η μακεδονική ομάδα έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην τρίτη συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα.
Ο Βόλος προηγήθηκε στο 45+2′ με τον Ασεχνούν, όμως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφερε τούμπα το ματς χάρη στο πέναλτι του Θυμιάνη στο 50′ και την κεφαλιά του Δεληγιαννίδη στο 60′.
Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γκαρσία ευστόχησε, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
