Ολυμπιακός Καρβαλιάλ: «Αρεσε η πρώτη εικόνα των Όρτα και Τσικίνιο»
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε στην θετική πρώτη εικόνα των Όρτα και Τσικίνιο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1, επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη νίκη με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναφέρθηκε ξεχωριστά στην πρώτη εικόνα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας ( Όρτα, Τσικίνιο) αναφέροντας πως έκαναν καλό ντεμπούτο.
Περισσότερο σας άρεσε το δεύτερο ημίχρονο ή το πρώτο; Επίσης ποια τα συμπεράσματά σας από τους Όρτα, Τσικίνιο:
«Πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε υπομονή για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Πάλεψαν αρκετά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε περισσότερη ενέργεια και από τις δύο ομάδες και φάνηκε αυτό στο γήπεδο, όμως στο δεύτερο άνοιξαν διάδρομοι για εμάς. Κάναμε πράγματα και στα δύο ημίχρονα. Μας άρεσε η πρώτη εικόνα των Όρτα, Τσικίνιο όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας τα πήγαν καλά. Σίγουρα υπήρχαν και λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε για να μην τα εμφανίσουμε στα επόμενα ματς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
