ΕΠΟ: «Μάχη» στο παρασκήνιο και για τον CEO μετά τον πρόεδρο...

Ο Ιβάν θεωρεί τον Μπαλτάκο εκλεκτό του Μελισσανίδη. Γι’ αυτό θέλει τώρα ο Σαββίδης να αλλάξει και ο Φιλιππούσης, τον οποίο επίσης χρέωνε στην ΑΕΚ. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Εβλεπα το ματς στο Περιστέρι, όπου μπήκα χάρη σε ένα φίλο, ο οποίος με έχωσε με τρόπο. Εκεί που καθόμουν σαν παρακατιανός, άκουσα μία συζήτηση για τα μελλούμενα στην ΕΠΟ. Με έμφαση στην απόφαση του Σαββίδη να απαιτήσει και τον πρόεδρο της επόμενης θητείας και τον CEO.

Μου προκάλεσε απορία, διότι είχαν συμφωνήσει οι δυο τους ότι ο πρόεδρος θα εναλλασσόταν και ομολογώ ότι τόσο καιρό θεωρούσα ότι ο Μπαλτάκος αποδιδόταν στον ΠΑΟΚ επειδή συμμετείχε και σε εκείνη τη δικηγορική ομάδα που ασχολήθηκε με την πολυϊδιοκτησία. Επειδή την ίδια απορία είχε κι ένας από τους άγνωστους συνομιλητές, ο άλλος του εξήγησε ότι ο Ιβάν βιάστηκε να προαναγγείλει την υποψηφιότητα του Γκαγκάτση επειδή θεωρεί ξεκάθαρα τον Μπαλτάκο ως εκλεκτό του Μελισσανίδη. Ενδεχομένως γι’ αυτό τους είδαμε και προχθές στο ίδιο τραπέζι.

Ισως γι’ αυτό είχε μιλήσει ο Τάκης με τον Μήτσο όταν έπεσε στο τραπέζι η προοπτική της αποζημίωσής του. Δεν πήγε στη Σαλονίκη για να μιλήσει με τον Χρυσόστομο, ούτε συνδέθηκε μέσω skype, που λένε και οι Αγγλομαθείς, με το Ροστόφ. Στον Μελισσάν απευθύνθηκε και από εκείνον ζήτησε την εύρεση ενός κονδυλίου. Γι’ αυτό θέλει τώρα ο Σαββίδης να αλλάξει και ο CEO, δηλαδή, ο Φιλιππούσης, τον οποίο επίσης χρέωνε στην ΑΕΚ. Και μαθαίνω ότι την ίδια άποψη έχει και ο Μάκης. Εκτός και αν πάει ο Χρυσόστομος για CEO και άλλος ως πρόεδρος! Κρατήστε το!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News