Σταφυλίδης: Βρήκε ομάδα μετά από έξι μήνες απραξίας!

Σταφυλίδης: Βρήκε ομάδα μετά από έξι μήνες απραξίας!

Ο Κώστας Σταφυλίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι ενώ για έξι μήνες ήταν χωρίς ομάδας μετά την καλοκαιρινή αποχώρηση από την Μπόχουμ.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είχε μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες αφού το καλοκαίρι αποχώρησε από την Μπόχουμ. Ήταν περίεργο το γεγονός πως ο 30χρονος μπακ δεν είχε βρει κάτι καλό ακόμα και από την Ελλάδα.

Ωστόσο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να γυρίσει πίσω παρά το γεγονός πως δέχθηκε προτάσεις. Επίσης δεν τον κάλυπταν και οικονομικά καθώς ο Σταφυλίδης έψαχνε ένα πιο δυνατό συμβόλαιο.

Έτσι έμεινε εκτός δράσης για έξι μήνες και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου βρήκε τη νέα του ομάδα. Πρόκειται για την Χάνσα Ροστόκ στην οποία υπέγραψε για έξι μήνες.

Στην συμφωνία που έκανε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να του δοθεί νέο συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι. Θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις του αν και το γεγονός πως ήταν ανενεργός για 6 μήνες είναι ένα θέμα για το κατά πόσο θα βρει γρήγορα την φόρμα του.

Ο Σταφυλίδης ήθελε να μείνει στην Γερμανία ενώ θα παλέψει για να βρεθεί ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο μήπως και κληθεί ξανά στην Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News