ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οριστικά εκτός ο Τζόλης με Κόσοβο
Ο ποδοσφαιριστής της Νόριτς δεν μπόρεσε να προπονηθεί και έμεινε εκτός πλάνων του Τζον Φαν’τ Σχιπ…
Χωρίς τον Χρήστο Τζόλη θα αγωνιστεί η εθνική Ελλάδας στο Κόσοβο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έτσι έμεινε εκτός πλάνων του Τζον Φαν’τ Σχιπ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Κόσοβο.
Έτσι και αλλιώς ήταν λίγες οι ελπίδες που είχε για να προλάβει τον αγώνα, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όμως αφού δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή στην Ελβετία, έμεινε οριστικά εκτός πλάνων του κόουτς.
Να σημειωθεί πως η αποστολή της Εθνικής μας θα ταξιδέψει το Σάββατο στις 12 από την Ελβετία για την Πρίστινα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το Κόσοβο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
