ΟΦΗ Παρασκήνιο: Ο Μελισσανίδης «έφαγε» τον Μπούση

Τι πλήρωσε ο Μιχάλης Μπούσης και προκάλεσε την οργή των οπαδών, που τον έβαλαν στο σημάδι από το βράδυ της Κυριακής (04/02). Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Σα βόμβα έσκασε στο Ηράκλειο η κίνηση του Μπούση να σβήσει από τα κοινωνικά δίκτυα κάθε αναφορά του στον ΟΦΗ. Λες και ήθελε ο Μιχάλης να δείξει ότι κόβει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δεσμό με τους Κρητικούς. Το αίμα, βέβαια, νερό δεν γίνεται και όταν γίνεται, δεν πίνεται, που λέει και ο λαός. Αν και στην περίπτωση του Μπούση και του ΟΦΗ δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι δεσμοί αίματος.

Ψάχνονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα να βρουν γιατί εξερράγη ο Μιχαλιός. Απλά είναι τα πράγματα. Οποιος είδε τα σχόλια που έγιναν την Κυριακή μετά την ανάρτησή του για την ανάγκη να μείνουν όλοι ενωμένοι, θα καταλάβει και θα δικαιολογήσει την πίκρα του. Αλλά αυτά δεν μπορεί να τα διαβάσει, πλέον, κάποιος. Υπήρξαν, όμως, ορισμένοι που τα φωτογράφισαν.

Εδώ, όμως, θέλω να πάω στην απέναντι πλευρά. Σε εκείνη των οπαδών που τα έβαλαν με τον Μπούση. Οχι για την ήττα από την Κηφισιά. Για άλλο λόγο προκλήθηκε η έκρηξη του κόσμου. Στο Ηράκλειο είχαν εξοργιστεί από το ματς στην Αγιά Σοφιά με την ΑΕΚ. Τότε που ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα και ο Μπούσης βρισκόταν στην ίδια σουίτα με τον Μελισσανίδη, ο οποίος πανηγύριζε τα γκολ της ομάδας του.

Θα διερωτηθεί κάποιος, καλά, τι έπρεπε να κάνει ο Μιχάλης; Φιλοξενούμενος ήταν. Αρχικά, σύμφωνα με τους οπαδούς, έπρεπε να δει τον αγώνα από άλλο χώρο. Επειτα, να μην επιτρέψει τη διαρροή της ΑΕΚ ότι αρχικά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν φάουλ στη φάση του πρώτου γκολ, αλλά έπειτα, όταν την είδαν τηλεοπτικά στο ημίχρονο, άλλαξαν γνώμη και σταμάτησαν να γκρινιάζουν. Ηρθε και η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης μετά το ματς, παρότι όλοι οι καθηγητές διαιτησίας και οι τηλεκριτικοί συμφώνησαν ότι είχε προηγηθεί φάουλ πριν φτάσει η μπάλα στον Πόνσε.

Επί της ουσίας, δηλαδή, ο Μελισσανίδης έφαγε τον Μπούση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News