ΙΤΑΛΙΑ: Αμερικανοί επενδυτές (και) στη Τζένοα
Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η εταιρεία «777 Partners» έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ιταλικής ομάδας.
Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων «777 Partners» έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Τζένοα και η ανακοίνωση αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών έφτασαν στο τελικό στάδιο μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων. Η «777 Partners» είναι μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων με έδρα το Μαϊάμι, που κατέχει επίσης μερίδιο στη Σεβίλλη. Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, από το 2003, Ενρίκο Πρετσιόζι, θα παραμείνει ως μέτοχος, για τρία χρόνια και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον σύλλογο, σε θεσμικό επίπεδο.
Με αυτόν τον τρόπο, η Τζένοα γίνεται η 8η ομάδα της Serie A με ξένη ιδιοκτησία μετά τη Μίλαν, την Ίντερ, τη Σπέτσια, τη Βενέτσια, τη Μπολόνια, τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα.
#Genoa, #Preziosi ha ceduto al fondo americano. Ma resterà per 3 anni come socio https://t.co/zBulFQqmsv
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) September 4, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαϊάμι Χιτ: Ενα σκουριασμένο ρομπότ στην υπηρεσία του Γιάννη
- Mεταγραφές: Μια... μικρή Λίβερπουλ στην Τράμπζονσπορ με Σαλάχ και Φαμπίνιο
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Ολυμπιακός: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Εντσον Αλβαρες»
- Super League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική - Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
