Ρόμα: Οι Σαουδάραβες δίνουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο για να την αγοράσουν!
Η Σαουδική Αραβία ψάχνει τον τρόπο να επεκταθεί και στην Ιταλία, ρίχνοντας αυτή τη φορά πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ για την εξαγορά της Ρόμα!
Μια προσφορά, που είναι… αδύνατο να μη γίνει αποδεκτή, ετοιμάζεται να καταθέσει η PIF της Σαουδικής Αραβίας στο «Friedkin Group», ώστε να εξαγοράσει τη Ρόμα, σύμφωνα με τη La Repubblica.
Συγκεκριμένα, το Public Investment Fund της χώρας του κόλπου, που έχει υπό την αιγίδα του τη Νιούκασλ και τις μεγαλύτερες ομάδες της Saudi Pro League, ρίχνει 900 εκατομμύρια στα πόδια των Νταν και Ράιαν Φρίντκιν για να επεκταθεί στην «αιώνια πόλη». Σε περίπτωση που αυτό το ποσό όμως μοιάζει… μικρό, οι Σαουδάραβες πρόκειται να προσφέρουν άλλα 300 εκατομμύρια, υπό την προϋπόθεση ότι θα δοθεί έγκριση για νέο στάδιο.
1,2 δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή για την ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία είχε εξαγοραστεί από τους Αμερικάνους πριν από μόλις τέσσερα χρόνια, έναντι 591 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή, τα αδέλφια Φρίντκιν μπορούν να πουλήσουν την ομάδα με κέρδος 309 ή 609 εκατομμυρίων, πριν συμπληρώσουν πενταετία στο «τιμόνι».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- NBA: O Χεζόνια το κάνει (;) όπως ο «Τσάτσο»
- FIFA – UEFA: «Ξεπουλάει» η FIFA, εξοργίζεται η UEFA και στη μέση το ποδόσφαιρο – Το δημοσίευμα των «Times» έβαλε φωτιές!
- Ρόδρι: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση - Ξεκίνησε η αποκατάστασή του
- Κουκουρέγια: Τήρησε τον λόγο του και «χτύπησε» το τατουάζ με το πρόσωπο του Ντε Λα Φουέντε
- ΠΑΟΚ: Βγαίνει στην αγορά για αντι - Τάχα Άλι
