Συλαϊδόπουλος : «Αυτά χρειάζεται ο Ολυμπιακός - Η πρώτη μου επαφή με τον Μεντιλίμπαρ»

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ανακάμψει.

Η εποχή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξημερώνει πλέον  για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει επισήμως την ομάδα εν όψει της προετοιμασίας για την τον αγώνα της Πέμπτης με την Φερεντσβάρος  για το UEFA Conference League.

Ο Ολυμπιακός ετοίμασε την πλέον ιδανική υποδοχή για τον Ισπανό προπονητή επικρατώντας 4-0 με άνεση και καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League.

O Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ο οποίος κοουτσάρισε την ομάδα στην αναμέτρηση, « παραχωρώντας τα σκήπτρα» στον Μεντιλίμπαρ, υπερθεμάτισε τις ανάγκες που έχει η ομάδα καθώς και τα όσα κράτησε από την επαφή του με τον πολύπειρο τεχνικό τις ημέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Κατέδειξε μεταξύ άλλων, λέγοντας : « Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση , η ομάδα χρειάζεται αυτήν την στιγμή έναν τέτοιο άνθρωπο, απλό και λιτό αλλά με εξαιρετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και μεγάλες παραστάσεις. Θα προσθέσει στοιχειά που έλειπαν από την ομάδα, θα προσφέρει την  ισορροπία που τόσο πολύ χρειάζεται ο φετινός Ολυμπιακός».

Την ρήση του Έλληνα τεχνικού επιβεβαιώνουν και φίλοι και γνωστοί του Μεντιλίμπαρ από την Ισπανία, οι οποίοι  τον εγκωμιάζουν αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πάντα είχε το μικρόβιο της προπονητικής και πως πρόκειται για απλό και εργατικό άνθρωπο. Τονίζουν κιόλας αναφερόμενοι στην  προσωπικότητα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού πως «δεν τον έχουν αλλάξει οι επιτυχίες, παραμένει ταπεινός και οικογενειάρχης. Δεν θα φοβηθεί να πει την αλήθεια, θέλει να έχει δεμένα τα αποδυτήρια, η επιτυχία του βασίζεται στο ότι ξέρει για ποια πράγματα μιλάει».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News