Βόλος: «Σφαγιαστική η διαιτησία στην Καισαριανή»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Κωνσταντίνου Πουλικίδη, στο ματς με την Κηφισιά, εξέδωσε ο Βόλος.

Με τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Πουλικίδη τα έχουν στον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει «σφαγιαστική» τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Για μία ακόμη φορά τη φετινή περίοδο γίναμε μάρτυρες μίας σφαγιαστικής εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Αυτή τη φορά από τον Πουλικίδη από τη Δράμα, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μας έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του. Το χειρότερο όμως είναι ότι στη σημερινή αναμέτρηση, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που τον όρισε να διευθύνει τον κρίσιμο αυτό αγώνα. 

Γιατί άραγε; Μήπως για να καλύψει τα λάθη του εν λόγω διαιτητή, τα οποία έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε ότι εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο; Οι περιπτώσεις που ο διαιτητής, μας έδειξε τις προθέσεις του ήταν πολλές. Ωστόσο θα σταθούμε κυρίως στις φάσεις όπου… βιαζόταν να καταλογίσει φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, πριν καν τελειώσει η φάση ώστε να μην είναι σε θέσει να επέμβει το VAR. 

Κύριοι της ΚΕΔ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, με τι κριτήρια ορίσατε τον “κύριο” Πουλικίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο διαιτήτευε αγώνες της Super League 2 και έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων; Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News