ΟΦΗ: Την Τρίτη στο Ηράκλειο ο Δέλλας – Υπογράφει μέχρι το 2025
Οριστική είναι η συμφωνία του ΟΦΗ με τον 48χρονο τεχνικό που την Τρίτη έρχεται στο Ηράκλειο και πιάνει αμέσως δουλειά ενόψει Πανσερραϊκού. Μαζί του Μπορμπόκης, Μπουρουτζίκας.
Ο κύβος ερρίφθη και σύμφωνα με το σάιτ Gentikoule, o Τραϊανός Δέλλας θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.
Ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τρίτη και μαζί του θα βρίσκονται στο τεχνικό team της ομάδας ο Βασίλης Μπορμπόκης ως άμεσος συνεργάτης και ο έμπειρος Δημήτρης Μπουρουτζίκας.
Μάλιστα ο Τραϊανός Δέλλας πρόκειται να έχει την Τρίτη την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιρισές του ΟΦΗ όπου θα ξεκινήσει αμέσως η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
