ΠΑΟΚ: Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και οι πιθανότητες παρουσίας του στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό μειώθηκαν.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σήμερα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε με φόντο τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (19:30) στην Τούμπα.
Αντίθετα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά, αφήνοντας πίσω του το διάστρεμμα που τον έθεσε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Στην προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης μάχης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
